Investeren brengt serieuze risico’s met zich mee, daarbij inbegrepen het verlies van het volledige kapitaal of een gedeelte daarvan. Gelieve de Blad met essentiële beleggingsinformatie en de sectie over risicofactoren te lezen en u aan te melden vooraleer te investeren.

DISCLAIMER

Elke investeringsbeslissing dient gebaseerd te zijn op een gedegen nazicht van de informatie verschaft door de ondernemer op het online profiel. Spreds heeft maar een beperkte verificatie van deze informatie uitgevoerd en controleert niet of een investering in de onderneming opportuun is. Spreds heeft niet onderzocht in welke mate het financieel plan zoals voorgelegd door de ondernemer realistisch is en komt bovendien niet tussen in het bepalen van de finale voorwaarden van de investering zoals onder meer de maximumwaardering die weerhouden wordt. Spreds volgt en schikt zich naar de financiële voorwaarden die onderhandeld worden met de co-investeerder(s).


Wie we zijn


Strollo is een veelbelovende start-up die de manier waarop ouders reizen met jonge kinderen transformeert. Opgericht door het dynamische duo Sofie en Kristof, biedt Strollo een innovatieve oplossing voor kinderwagenverhuur die gemak en duurzaamheid combineert. Ons doel is om ouders te ontlasten van het gedoe van het sjouwen met kinderwagens door een uitgebreid netwerk van ophaal- en afleverpunten aan te bieden in steden, toeristische hotspots en vervoersknooppunten: Strollo-punten.

Wat we doen


Strollo verhuurt hoogwaardige, duurzame kinderwagens via een gebruiksvriendelijk platform dat beschikbaar is als mobiele app voor zowel iOS als Android. Gebruikers kunnen eenvoudig een kinderwagen reserveren, ophalen en terugbrengen op een van de vele strategische locaties. Onze buggy's zijn ontworpen om jarenlang mee te gaan, gemaakt van gerecycleerde en herbruikbare materialen en bieden een ongeëvenaarde combinatie van comfort en gebruiksgemak met oog op hygiëne.

Hoe we het doen


Onze dienst is gebaseerd op een eenvoudig en toegankelijk verhuurmodel. Gebruikers registreren zich via de Strollo-app, selecteren een locatie en gewenste datum, scannen de QR-code op de buggy om deze te ontgrendelen, en leveren de buggy in op een Strollo-locatie. Dankzij onze duurzame visie en samenwerking met de sociale economie kunnen we de hoogste kwaliteit en betrouwbaarheid garanderen. Bovendien bieden onze kinderwagens een platform voor zowel fysieke als digitale advertenties, waardoor we unieke marketingmogelijkheden creëren.






Waarom investeren in Strollo


Strollo biedt investeerders een kans om deel uit te maken van een revolutie in stedelijke mobiliteit en duurzaamheid. Onze service lost een reëel probleem op voor ouders en verbetert tegelijkertijd de stedelijke ervaring door het gebruik van gedeelde kinderwagens. Met de lancering in België en Nederland en de ambitie om uit te breiden naar andere Europese landen, zijn de groeimogelijkheden enorm. Bovendien verzamelen we waardevolle data-inzichten door middel van onze locatietrackers, wat steden en bedrijven helpt om beter te plannen en te groeien en daarenboven is er een schat aan waardevolle gebruikersdata van ouders met jonge kinderen die gevaloriseerd kan worden.


Unieke verkoopargumenten (USP's)


●     Gebruiksgemak en Toegankelijkheid: Een gebruiksvriendelijke app en strategisch geplaatste ophaal- en afleverpunten maken het huren van een kinderwagen eenvoudig en stressvrij.
●     Duurzaamheid: Onze kinderwagens zijn gemaakt van duurzame, gerecycleerde materialen en zijn ontworpen voor een lange levensduur, wat bijdraagt aan een circulaire economie.
●     Marketingmogelijkheden: Strollo biedt unieke advertentieruimte op zowel de fysieke buggy's als binnen de app, wat nieuwe marketingkansen creëert.
●     Data-inzichten: Dankzij de ingebouwde trackers kunnen we geanonimiseerde gegevens verzamelen over gebruikspatronen, wat waardevolle inzichten biedt voor stedelijke planning maar ook voor marketingstrategieën die hierop kunnen worden afgestemd.

Exponentiële groei


Strollo bevindt zich op een strategisch punt waar exponentiële groei binnen handbereik ligt. In het eerste jaar hebben we succesvolle pilootprojecten in Kortrijk en Leuven uitgevoerd, wat leidde tot concrete offertes en interesse van grote partijen zoals Nederlandse Spoorwegen en Planckendael. We verwachten een jaarlijkse groei van gebruikers met minstens 50% en een uitbreiding naar 10 nieuwe steden in België en Nederland binnen de komende 18 maanden.

Daarnaast zijn we van plan om binnen 3 jaar in minimaal 5 Europese landen actief te zijn, met een geschatte gebruikersbasis van meer dan 1 miljoen gezinnen. Onze unieke mix van fysieke en digitale marketingmogelijkheden, gecombineerd met waardevolle data-inzichten, biedt een solide basis voor duurzame groei en een sterke marktpositie.

Marktpotentieel en cijfers


De markt voor stedelijke mobiliteit en deeloplossingen is enorm. In België en Nederland alleen zijn er respectievelijk 48 en 134 steden met meer dan 40.000 inwoners, en meer dan 500 leisure-locaties zoals dierentuinen en attractieparken. Deze bieden een aanzienlijk potentieel voor het uitrollen van Strollo's diensten. 

Conclusie


Strollo is klaar om de kinderwagenverhuurmarkt te veroveren en biedt investeerders een unieke kans om te investeren in een snelgroeiende, innovatieve start-up. Met een sterke focus op duurzaamheid, gebruiksgemak en waardevolle data-inzichten, heeft Strollo het potentieel om een ​​significante impact te maken op de mobiliteitssector in Europa. Investeer vandaag in Strollo en help ons de toekomst van stedelijke mobiliteit te transformeren.

 

Infofiche

Geadviseerd door een professionele start-up adviseur
Waardering wordt bepaald door de co-investeerder of incubator
Co-investeerder of incubator zullen lid of waarnemer van de raad van bestuur zijn
Tegen de sluiting zal een incubator, accelerator, of studio aandelen bezitten
Tegen de sluiting zullen de ondernemers minstens € 15.000 in contanten ingebracht hebben in ruil voor aandelen
Tegen de sluiting zal een professionele co-investeerder minstens € 25.000 geïnvesteerd hebben
Eerdere fondsenwerving in aandelen of converteerbare lening met minstens 10 investeerders
Ervaren ondernemers
Minstens 2 actieve ondernemers
Waardering vastgesteld door een organisatie die gespecialiseerd is in waarderingen van vergelijkbare omvang
Waardering is minder dan € 1 miljoen of 10x de omzet van vorig jaar

Samenvatting fondsenwerving

Crowd investeringen € 10.000
Verwachte inleg door anderen € 0
Opgehaald bedrag € 10.000
Minimum round € 25.000
Maximum round € 250.000
Aandelen in de onderneming (volledige ronde) 24,95%
Pre-money waardering € 752.000
Min. post-money waardering € 777.000
Max. post-money waardering € 1.002.000